No tens activat JAVASCRIPT al navegador, pots navegar en la nostra web tranquil·lament, però et recomanem que ho activis perquè puguis fer us del Web amb totes les funcionalitats.

Dóna la cara
per la salut mental

Comença a canviar les coses: entra al nostre mur, deixa un missatge i actua donant la cara per la salut mental. Parlar i escoltar obertament sobre aquest aspecte de la teva vida és la millor manera de trencar el tabú.

Dóna la cara

"Les persones amb problemes de salut mental no som diferents. Ningú hauria d'amagar-se per patir un problema de salut mental. Aturem la discriminació i enfortim la comunicació!"

Maria Rubio Valera
Maria Rubio Valera

"Dono la cara per la salut mental per tres motius: 1. - Perquè tinc salut mental i vull fer el que sigui necessari per cuidar-la. 2. - Perquè tinc una mare amb trastorn bipolar i conec la realitat del dolor dins de la família i de la persona. 3. - Perquè la meva professió de psicòleg em fa estar molt a prop de la salut i malaltia ment."

Daniel Borrell Giró
Daniel Borrell Giró

"Tots al llarg de la nostra vida patim o podem patir diverses malalties, i les malalties mentals estan dins aquest sac. Llavors per què no les respectem i tractem igual? Dono la cara per lluitar contra la discriminació i la marginació."

Montserrat Vidal Pobla
Montserrat Vidal Pobla

"Sóc persona. Fins al moment no he tingut cap malaltia mental, o sí? Potser la tinc en un futur, o no? Qui sap!!"

Nury
Nury

"S'ha de donar la cara, s'ha de lluitar contra l'estigma. Jo no pateixo un trastorn mental, però veig diàriament com hi ha gent que encara assenyala: és una malaltia com qualsevol altra, com qui s'opera del cor, té tractament."

Leila Isach Dacasa
Leila Isach Dacasa

"Perquè et pot passar a tu, a mi o a la persona que més estimes. Les malalties mentals, com qualsevol altra malaltia, no es trien, es pateixen. I tu, amb la teva comprensió i amabilitat, pots fer que aquest patiment sigui menor."

Eva Mititieri
Eva Mititieri

"Estic cansada d'amagar-me; de tenir por del què diran; que als mitjans sols apareguin persones amb algun trastorn mental quan ha comès un delicte; ser invisible; que en el meu trastorn, una etiqueta sigui més important que jo com a persona. Dono la cara perquè em sento molt orgullosa de tota la feina feta, de l'estabilitat que treballo dia a dia."

Elisenda Baldomà Lladonosa
Elisenda Baldomà Lladonosa

"Qui no ha tingut mai un atac d'ansietat? Jo sí. Qui no coneix algú amb depressió? Jo sí. La salut mental ens competeix a tots, i afecta la qualitat de vida de moltes persones i les seves famílies, i el seu dia a dia. #donalacara i acabem amb l'estigma "

Neus Munté i Fernàndez
Neus Munté i Fernàndez

"Vull donar la cara com a professional de la salut mental, com a familiar de persones amb diagnòstic i com a persona que, com tantes altres, també ha passat per moments en els quals ha necessitat mimar la seva salut emocional amb mes cura. Animo a tothom a donar la cara per la salut mental."

Miriam Movilla
Miriam Movilla

"Porque entre todos podemos acabar con el prejuicio social hacia las enfermedades mentales y luchar contra el estigma. Todos tenemos los mismos derechos a pesar de ser diferentes. "

Judith Olmo Viñoles
Judith Olmo Viñoles

"Porque muchas de las personas con las que trabajo padecen algún trastorno de salud mental. Es un problema de salud, como la diabetes, la insuficiencia cardiaca o el párkinson. Ni más, ni menos. Porque desestigmatizar es una pieza fundamental en la prevención y el tratamiento."

Maica Herranz
Maica Herranz

"En major o en menor mesura tots hem tingut problemes d'aquesta tipologia, fora els prejudicis :)"

Roger Guillamet Comasolivas
Roger Guillamet Comasolivas

"Tots tenim alguna cosa a dir entorn de la salut mental: o bé hem viscut experiències en major o menor grau de severitat, o tenim familiars, amics, coneguts que ho poden patir. Tot i així no ho tenim gens normalitzat."

Gustavo García Godoy
Gustavo García Godoy

"Tots tenim amics, parelles, companys de feina, coneguts... Tots estem afectats, tots hem de treballar junts! Hem de trencar tabús, eliminar barreres. Ànims, això es una lluita de tots!"

Jordi Esqué i Forés
Jordi Esqué i Forés

"Es necesario acabar con el tabú y con el estigma, son enfermedades, más graves o menos, que necesitan tratamiento y apoyo, como cualquier otra. "

Marina Muñoz García
Marina Muñoz García

PARLANT OBERTAMENT

Difon el missatge

Informa't de
les últimes notícies

Novetats de la campanya

Carregant, un moment, si us plau