No tienes activado JAVASCRIPT en tu navegador, puedes navegar en nuestra Web tranquilamente, pero te recomendamos que lo actives para que puedas puedas utilizar nuestra Web con todas las funcionalidades.

Doble opressió: El testimoni de la Carme

Amb els anys he vist que separar-me, per mi, també ha estat una alliberació de maltractament psicol·lògic. Frases com: "Tu fes el que et dic i aniràs bé", " Si et vols morir fes ho d'una puta vegada i estarem tots més bé", "Sembla que no hagis estudiat" (quan el meu ex no tenia ni el graduat escolar).....et fan perdre molta autoestima!

I l'últim que no m'esperava del meu ex és que va utilitzar la meva enfermetat a l'hora de la separació. Dues frases que recordaré tota la vida són: "Tu mateixa, si anem a judici et pendré la nena, recorda que tens una malaltia mental" i "Estigues calladeta que així estàs més maca".

La meva il·lusió a la vida sempre havia estat ser mare. I durant anys m'ho va negar perquè em deia: "Tu no ets capaç de cuidar un fill". Avui puc dir que em vaig separar el 2004 quan la meva filla tenia 4 anys i ara en té 17 i mai ningú podrà dir que no he cuidat de la meva filla!

 

Llegeix els testimonis complets de les activistes que han escrit sobre aquesta doble opressió:

       
       

 

 

#Fragilitat #Familia (Niobe)

#infantilització #sobreprotecció #sanitari #maternitat (Isa)

#Inestabilitat #descrèdit #Sanitari (Georgina)

#fragilitat #autonomia #maternitat (Marta)

#Infantilització #parella #maternitat #sanitari (Martina)

#inestabilitat #histèria #fragilitat #amics (Elisenda)

 

Cargando, un momento, por favor