No tienes activado JAVASCRIPT en tu navegador, puedes navegar en nuestra Web tranquilamente, pero te recomendamos que lo actives para que puedas puedas utilizar nuestra Web con todas las funcionalidades.

El bullying verbal

Sóc la Montse, de 39 anys i activista d'Obertament des de 2015. Actualment estic passant un mal moment a la meva vida, se m'han ajuntat molts problemes i preocupacions i sembla que no pugui veure la llum al final del túnel. 

Estic diagnosticada de síndrome d'Asperger... heu vist aquell documental de TV3 'Peixos d'aigua dolça (en aigua salada)' ? Les persones amb Asperger 'funcionem' d'una altra manera, entenem el món d'una altra manera, i ens costen molt les relacions socials i la comunicació. Encara ara, avui en dia hi ha molt desconeixement sobre aquest trastorn, molta gent el considera una malaltia quan NO ho és.

En el meu entorn més pròxim, i amb qui he de treballar colze a colze dia a dia no entenen que jo tinc una altra manera d'entendre i percebre el món, no entenen moltes vegades certes actituds o comportaments meus... i a causa d'això m'han fet un buylling verbal brutal, que gairebé m'ha fet prendre la decisió de tirar la tovallola i abandonar-ho tot... Actualment estic bordejant una depressió, després de passar per forts episodis de crisis d'ansietat i angoixa. I m'estic plantejant la necessitat o no de tornar al psiquiatra perquè m'ajudi a sortir del pou en el qual em trobo actualment submergida.

Realment quan passes per un episodi així a la teva vida et preguntes si val la pena continuar, et planteges que potser has de ser una mica egoista i deixar allò que et fa mal i que et tortura, et planteges si no has de deixar-ho tot i dedicar-te al teu propi benestar físic i emocional. I et fa pena, molta pena, que acabis així per culpa de terceres persones. Gent que moltes vegades està molt pitjor que tu, i que no enten el teu trastorn i per tant, en comptes d'ajudar-te, encara t'enfonsen més i més.

Gràcies per llegir-me i fins la propera...

Cargando, un momento, por favor