No tienes activado JAVASCRIPT en tu navegador, puedes navegar en nuestra Web tranquilamente, pero te recomendamos que lo actives para que puedas puedas utilizar nuestra Web con todas las funcionalidades.

Descarrega l'informe "El suïcidi als mitjans"

Jueves, 10 Octubre 2019 14:53

Per tal de trencar amb el tabú que envolta el suïcidi i en motiu del Dia Mundial de la Salut Mental, des d’Obertament hem volgut analitzar com es cobreixen les notícies relacionades amb el suïcidi i, per aquest motiu, hem dedicat l’informe del 2018 de lObservatori de Mitjans i Salut Mental a aquesta temàtica. L’informe, a banda de donar els resultats d’aquesta anàlisi, també inclou diverses entrevistes a activistes en primera persona i entitats de prevenció del suïcidi i algunes recomanacions a tenir en compte a l’hora de cobrir històries relacionades amb la temàtica.

Els mitjans de comunicació tenen un paper clau ja que diversos estudis demostren que els continguts que donen veu a persones que han superat alguna crisi relacionada amb el suïcidi tenen un efecte beneficiós per a la ciutadania. En canvi, també és cert que altres estudis corroboren que les històries sobre suïcidis que s’expliquen sota el paraigües del sensacionalisme, la idealització i el romanticisme poden ser molt perjudicials per a les persones més vulnerables.

Descarrega l'informe sencer omplint el formulari següent:

Descarrega l'informe "El suïcidi als mitjans" | Descarga el informe "El suïcidi als mitjans"

 
 
 
Nom: | Nombre: * Cognoms: | Apellidos: *
E-mail: | E-mail: * Telèfon: | Teléfono:
 
 
Obertament tractarà les teves dades personals amb la finalitat d’enviar-te informació (per email, telèfon i correu postal) i proposar-te altres tipus de participació (signar campanyes, fer donatius, incrementar quota, participar en formacions o esdeveniments, etc.). Per exercir els teus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, oposició i portabilitat, i per conèixer altres aspectes relacionats amb la privacitat, consulta la nostra política de protecció de dades. | Obertament tratará tus datos personales con la finalidad de enviarte información (por mail, teléfono y correo postal) y proponerte otros tipos de participación (firmar campañas, hacer donativos, incrementar la cuota, participar en formaciones o eventos...) Para ejercer tus derechos de acceso, rectificación, supresión, limitación, oposición y portabilidad, y para conocer otros aspectos relacionados con la privacidad, consulta nuestra política de protección de datos.

Cargando, un momento, por favor