No tienes activado JAVASCRIPT en tu navegador, puedes navegar en nuestra Web tranquilamente, pero te recomendamos que lo actives para que puedas puedas utilizar nuestra Web con todas las funcionalidades.

Discriminació a la feina

He patit l'estigma a la feina. En l'institut on tinc plaça definitiva. Treballant, em va donar una crisi i això va quedar gravat per tots, sobretot la direcció i els companys. Després, per qualsevol cosa estaven al cosa estaven avaluant-me i sempre em veien malalta. Tot i que sóc molt bona persona i molt afable. 

Durant tot el curs vaig sentir-me molt estigmatitzada. Tot i que vaig començar amb molta alegria i mostrant-me tal com tots ja em coneixien, cada vegada em vaig començar a sentir més assetjada. Per part de la direcció em cridaven per parlar i em feien recordar la malaltia que pateixo i acabaven que fent-me plorar davant d'ells. Patia molt i em sentia molt sola, en canvi, els companys feien bromes i jo no participava ni em feien participar.

Vaig lluitar però, amb aquesta situació, tot el curs. En canviar d'institut, tot i que estic, millor encara pateixo una depressió que em paralitza per rendir més a la feina i al dia dia. Crec que la direcció m´hagués hagut de donar suport davant els comentaris i no fer-me sentir que estava malalta i pensant més en mi com a treballadora i acomplidora sempre de la meva tasca. Crec que falta molta informació i solidaritat entre els treballadors. Moltes vegades es lluita per ser el millor davant els altres i no es pensa que tots estem treballant amb esforç i alegria.

Gràcies. Reyes

 

Vols llegir sobre Microdiscriminacions? 
Minimització - Simptomatització - Condescendència - Supòsit de menor intel·ligència
Supòsit d'incompetència - Perillositat i imprevisibilitat - 'Por al contagi' - Vergonya
Vols escriure la teva experiència en primera persona? Aquí t'expliquem com fer-ho
 

Cargando, un momento, por favor