No tienes activado JAVASCRIPT en tu navegador, puedes navegar en nuestra Web tranquilamente, pero te recomendamos que lo actives para que puedas puedas utilizar nuestra Web con todas las funcionalidades.

El Dia de les Dones, escriu als blogs!

Si ets una dona, probablement hagis rebut alguna mena de discriminació al llarg de la teva vida pel fet de ser-ho. Lamentablement, encara es dona de forma transversal, a diversos àmbits de la nostra societat, com la feina o les relacions interpersonals i de família. Actituds cap a les dones com la intromissió, el control, la sobreprotecció i també els tractes injustos, les burles o els supòsits d'incapacitat són encara massa presents a la societat. Potser hauràs rebut atribucions que reflecteixen aquesta visió desigual i discriminatòria que existeix: la fragilitat, la inestabilitat, etcétera.

A la vegada, el 80,1% de les persones que han patit un problema de salut mental ha estat discriminat. Això vol dir que, si ets una dona i has tringut o tens un trastorn mental, és probable que hagis patit el que s'anomena la 'doble opressió': discriminació pel fet de tenir un trastorn i pel fet de ser dona.

El proper 8 de març, Dia de les Dones, volem fer ben visible aquest problema, i per a fer-ho, publicarem diverses històries de testimonis en primera persona als nostres blogs. Ens encantaria que, si t'ha passat, comparteixis la teva experiència per tal que també es pugui publicar als blogs, i així sumar més forces i donar més visibilitat a aquesta problemàtica.

Per a participar, pots enviar el teu text a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. (també podràs publicar-lo de forma anònima o amb pseudònim si ho vols) i ens posarem en contacte amb tu. 

Cargando, un momento, por favor