No tienes activado JAVASCRIPT en tu navegador, puedes navegar en nuestra Web tranquilamente, pero te recomendamos que lo actives para que puedas puedas utilizar nuestra Web con todas las funcionalidades.

El testimoni de l'Oriol: un cas laboral positiu

Porto treballant en una empresa d'informàtica a Barcelona des de fa set anys i mig. Quan em van contractar ja sabien que patia una malaltia mental.

No he tingut mai cap problema ni he demanat mai la baixa per cap motiu. 

El 23 de febrer, despres de canvis en la meva medicació, vaig patir una crisi i, malauradament, vaig haver d'agafar la baixa laboral. He estat 20 dies laborals de baixa per motius psicològics. I al tornar... cap sorpresa. Vaig parlar amb el gerent i em va donar totes les facilitats per la meva reincorporació a la feina. Treballava dos dies per la tarda i vam acordar, temporalment, de no treballar-los. Ara estic treballant tots els matins de 8:30 a 13:30 de dilluns a divendres. Porto ja tres setmanes i tot està igual de com vaig marxar, tracte amb els companys, caps i clients. 

Dic això per que sempre es donen a conèixer casos negatius, però també n'hi ha de positius: per sort, les coses estan canviant.

Oriol

Cargando, un momento, por favor